Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasis-ar-bazilika-merci/

Lasis ar bazilika mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 laša gabaliņi (katrs aptuveni 200 g)
2 ĒK vīnogu etiķa vai citronu sulas
1 TK sojas mērces
4 tomāti
½ glāze olīveļļas
zaļie lociņi
sāls
pipari
zaļais baziliks
Gatavošana:
Laša gabaliņus liek emaljētā bļodiņā, pārlej ar sojas mērci, kas sajaukta ar etiķi vai citrona sulu. Bļodiņu pārsedz ar vāku un tur 30 minūtes.
Tomātus pārlej ar vārošu ūdeni, noņem miziņu un sagriež kubiņos. Pievieno sīki sagrieztus zaļos lociņus, sāli un piparus. Ar mikseri sakuļ baziliku un olīveļļu.
Zivi cep uz grila, līdz tā kļūst zeltaina. Cepot, lasim laiku pa laikam uzlej marinādi.
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS