Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasis-ar-petersilu-pastu/

Lasis ar pētersīļu pastu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 TK kaperu krūma lapiņu
1\2 saišķītis pētersīļu
150 g laša filejas
sāls
malti melnie pipari
1 citrons
1/2 ĒK.augu eļļas
Gatavošana:
Kaperu un pētersīļu lapiņas sīki saskapā, samaisa ar augu eļļu. Laša fileju noskalo, nosusina. Citronu noskalo ar karstu ūdeni, nogriež miziņu un sagriež tievās strēmelītēs. Izspiež vienu ēdamkaroti sulas, ar ko pārslaka laša fileju, pievieno sāli un piparus.
Zivi liek ietaukotā cepešformā un pārklāj ar pētersīļu un kaperu lapiņu maisījumu, pārsedz ar alumīnijas foliju un cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS