Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasis-valriekstu-merce/

Lasis valriekstu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gr laša filejas
30 gr valriekstu
150 gr kartupeļu
30 gr sviesta
5 gr pētersīļu
5 gr diļļu
20 gr Parmas siera
50 gr saldā krējuma
30 gr sausā baltvīna
5 gr garšvielu zivīm
5 gr diedzētu sēklu dekorēšanai
Gatavošana:
Uz karstas pannas apcep lasi, tad pievieno garšvielas un liek cepties cepeškrāsnī. Sīki sasmalcina valriekstus, dilles un pētersīļus. Sasmalcinātas sastāvdaļas iejauc saldajā krējumā, pielej baltvīnu un uzkarsē uz lēnas uguns.
Sviestu sajauc ar Parmas sieru un liek starp mundierī ceptu kartupeļu daiviņām. Daiviņas liek cepties cepeškrāsnī. Uz šķīvja liek cepto lasi ar kartupeļu daiviņām, lasim pārlej valriekstu mērci. Dekorē ar diedzētām sēklām.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS