Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/mana-milaka-recepte-lasim/

Mana mīļākā recepte lasim

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/ 2 personām/
lasis
Marinādei:
2 TK cukurs
1 ĒK tumšā sojas mērce
1 TK degvīns
2 – 3 ĒK muskata vai baltā vīna
Gatavošana:
Marināde: apelsīna miziņu sarīvē un izspiež apelsīna sulu. Pievieno cukuru, sojas mērci, degvīnu, vīnu un visu samaisa. Lasi sagriež 1 cm biezās šķēlēs un ieliek marinādē. Tur 20 minūtes ledusskapī, pa to laiku var uzlik vārīties rīsus, var ēst arī ar kartupeļiem. Kad pagājis laiks (man gan nekad tā īsti laika nav turēt visas tās 20 minūtes). Lasi cep uz straujas liesmas ~ 3 minūtes no katras puses.
Klāt jūras kāposti un citi salātiņi, tas pats baltais muskatvīns.
Iesūtījis:
fifa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS