Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/marinets-cepts-lasis/

Marinēts – cepts lasis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/2 personām/
lasis vai forele
Marinādei:
1 apelsīna rīvēta miza
1 apelsīna sula
2 TK cukura
1 ĒK tumšā sojas mērce
1 TK degvīns
3 ĒK baltais vīns
Gatavošana:
Marinādes sastāvdaļas samaisa. Zivi sagriež 1 cm biezās šķēlēs un iemērc marinādē. Marinē ledusskapī 20 minūtes. Marinētu lasi cep uz lielas uguns pa 3 minūtēm no katras puses.
Iesūtījis:
Vizmiņa

Komentāri

Linda:
03.09.07 13:00:21

Labā marināde,ka nenoreibst :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS