Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/sali-cepts-lasis/

Sālī cepts lasis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
karpa vai lasis
3-4 kg sāls
Gatavošana:
Jāņem vesela karpa vai lasis. Uz cepešpannas jauzber 1kg sāls un vienmērīgi jāizlīdzina, tad virsū jāliek vesela zivs, kurai virsū uzber vēl 2-3 kg sāli, tā lai nosedz visu zivi. Sanāk, ka zivs ir pilnīgi zem sāls. Liek cepties cepeškrāsnī uz kādu stundu.
Pēc stundas zivi ņem ārā, noņem visu lieko sāli. Zivs āda ir kļuvusi kā papīrs, atliek to no viena gala pavilkt un tā visa nonāks nost.
Iesūtījis:
smildzina

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS