Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lidakas-edieni/cepta-pildita-lidaka/

Cepta pildīta līdaka

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg līdakas,
4 rikas baltmaizes,
1 ola,
50 g piena,
1 TK sviesta,
1 TK skāba krējuma,
sāls,
maltie pipari,
zivju buljons,
garšvielas
Gatavošana:
Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi. Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi izmaisa var to darīt ar rokām. Zivju masu uzmanīgi iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no zivs galvas un asakām).
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

elinite:
15.11.10 15:46:34

Kāpēc receptē nav, piemēram,uzrādīta temperatūra cik grādos jācep zivs?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS