Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lidakas-edieni/karaliska-lidaka/

Karaliskā līdaka

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līdaka
sviests vai margarīns
sāls
vairāki sīpoli
lauru lapas
smaržīgie pipari
~3 ĒK skāba krējuma
malts muskatrieksts
sāls
Gatavošana:
Sagriež iztīrītu līdaku un apcep uz pannas sviestā vai margarīnā. Tad liek katliņā, kurā drusku ieliets ūdens. Pieber sāli, sagriež virsū sīpolus, pieliek garšvielas (es konkrēti liku šaurlapu, smaržīgos piparus), uzliek skābo krējumu virsū un sautē kādu laiciņu- apmēram 20 min. Un pašās beigās, ~1 min. pirms gatavības, uzkaisa malto muskatriekstu! Obligāti!
Iesūtījis:
Flīze

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS