Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lidakas-edieni/lidaka-ar-plumju-pildijumu/

Līdaka ar plūmju pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 līdaka
sāls
pipari (melnie un baltie)
225 g melnās žāvētās plūmes
1 ēd.k. citrona sulas
1ola
2 ēd.k. rīvmaizes
300 g zivju buljona (kubiņš+ūdens)
200 g salds krējums
kukurūzas milti
Gatavošana:
Zivi notīra, izķidā, galvu nenogriež. Vēdera dobumu ierīvē ar sāli, pipariem. Melnās plūmes sagriež mazos gabaliņos, pilda vēderā, apslaka ar citrona sulu. Dobumu aizver un sasprauž ar koka irbulīšiem. Zivi liek ieziestā cepamtraukā ar vēderu uz leju, apziež ar sakultu olu un apber ar rīvmaizi. Uz zivs liek dažas sviesta piciņas, atlikušās plūmes liek traukā blakus zivij. Cep krāsnī 225 grādos ~40 min. Pa laikam aplaista ar zivju buljonu. Cepšanas buljonu nokāš, pagatavo mērci pievienojot krējumu un miltus. Līdaku pasniedz ar mērci, plūmēm, rīsiem vai vārītiem dārzeņiem.
Līdaku var pildīt arī ar rīsiem un sēnēm vai ar rīsiem un sakapātām vārītām olām.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 40 min
Iesūtījis:
Danito

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS