Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lidakas-edieni/lidaka-pikanta-merce/

Līdaka pikantā mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līdaka
milti
burkāni
sīpoli
sviests
sāls
malti melnie pipari
Spilvas tomātu mērce
etiķis 9 %
Gatavošana:
Miltos ceptu līdaku atbrīvo no asakām. Sanāca diezgan smalki gabali. Sarīvē burkānus un sagriež sīpolus. Diezgan daudz pusi uz pusi. Sīpolus un burkānus apcep sviestā zeltainus. Pievieno sāli un piparus /diezgan daudz/, lai sanāk tāds paasāks. Pievieno Spilvas tomātu mērci, vienu burku, mazliet atšķaidītu ar ūdeni. Kad mērcīte uzmet burbuli pievieno etiķi, uz aci. Pārlēj zivi un noslogo ar šķīvi. Nemaisa.
Iesūtījis:
karui

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS