Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lidakas-edieni/pildita-lidaka-ar-risiem/

Pildīta līdaka ar rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg līdaka
1 1/2 tējk. sāls
Pildījumam:
1/2 tases rīsu
2 cieti vārītas olas
skābs krējums
sāls
baltie pipari
Virskārtai:
sakults sviests
rīvmaize
Gatavošana:
Līdakai notīra zvīņas, to nomazgā, galvu un asti atstāj. Ieberzē ar sāli gan no ārpuses, gan iekšpuses. Atstāj uz 1 stundu. Rīsus vāra sālsūdenī, nolej sietā. Sasmalcina olas, pievieno rīsiem un nedaudz krējumu. Pēc garšas pievieno garšvielas. Ar gatavo masu pilda līdaku. Līdaku no abām pusēm ieziež ar sviestu un apkaisa ar rīvmaizi. Cep augstā temperatūrā, līdz zivs paliek viegli brūna, samazina karstumu, pannā ielej nedaudz ūdens un pievieno nedaudz krējuma. Kad līdaka ir zeltaini brūna, spuras var viegli noraut, tas nozīmē, ka līdaka ir gatava.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS