Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lina-edieni/buljona-varits-linis/

Buljonā vārīts līnis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g līņu,
1 burkāns,
1 sīpols,
1 TK 9 % etiķa,
sāls,
melnie pipari,
smaržīgie pipari,
garšvielas,
buljona kubiņš,
zaļumi.
Gatavošana:
Notīrītu, nomazgātu līni apslaka ar etiķi, tad vāra ūdenī, kam pievienots sāls, etiķis, buljona kubiņš, sasmalcināts burkāns, sīpols un garšvielas, līdz tas gatavs. Gatavo līni pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, klāt pasniedz kartupeļu biezputru, krējuma, olu vai mārrutku mērci, svaigus dārzeņus.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS