Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lina-edieni/cepts-linis/

Cepts līnis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līnis
sāls
eļļa
Gatavošana:
Līni noberzēt ar sāli un patīrīt zvīņas (tiem, kam negaršo dūņu garša) vai vienkārši nomazgāt (tiem, kam nav pretenziju pret dūņu garšu). Sagriež gabalos, apsāla un cep karstā eļļā. Ēd ar vārītiem jaunajiem kartupeļiem ar sviestiņu un gurķu/diļļu salātiem.
Iesūtījis:
Vina

Komentāri

dainis:
09.06.07 12:07:15

garšīgi
kristena:
30.07.10 23:06:46

Līnis garšīgākā no ezera zivīm.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS