Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lina-edieni/linis-viramates-gaume/

Līnis vīramātes gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līnis
sāls
skābs krējums
dilles
Gatavošana:
Līni noberzēt ar sāli un patīrīt zvīņas (tiem, kam negaršo dūņu garša) vai vienkārši nomazgāt (tiem, kam nav pretenziju pret dūņu garšu). Sagriež gabalos, apsāla un nedaudz cep karstā eļļā.
Līni liek kopā ar krējumu un dillēm mikrenē sautēties apm 1 stundu. Garšo ideāli. Tikai asakas daudz. Ja gribi dot mazam bērnam, tad jāmaļ kotletēs, jo izlasīt ir neiespējami.
* ar laiku var variēt - var apcept vairāk un sautēt mazāk, galvenais tās dilles.
Iesūtījis:
Gestapo

Komentāri

;):
23.08.09 12:31:00

jaa, gar6o ideaali :)
Bize:
04.10.10 13:36:39

Vienkārši nekas briesmīgāks nevar būt par ēdienu gatavošanu mikrene.....Izlasiet rakstu "Mirušie ārsti nemelo"
Vislabāko garšu buķeti var dabūt līni sautējot un pēc tam atdzesējot , kā minēts pirmajā receptē, jo vienīgi līnis veido šo interesanto zilcīti- receklīti!
es:
06.06.11 12:10:00

ņam ,ņam

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS