Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lina-edieni/pildits-linis/

Pildīts līnis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līnis,
piens,
sīpoli,
skābs krējums,
žāvēta gaļa,
majonēze,
garšvielas.
Gatavošana:
Notīra līni un 1 stundu mērcē pienā, lai pazūd dūņu garša.
Sīpolus sacep sviestā, kopā ar žāvētu gaļu. Padzisušai masai piejauc skābu krējumu un visu pilda līnī. Līni liek uz cepešpannas, pa virsu līnim liek majonēzi un cep cepeškrāsnī, līdz majonēze paliek brūna.
Iesūtījis:
Oga!

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS