Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lina-edieni/sautets-linis-balta-merce/

Sautēts līnis baltā mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
līnis,
0.5 l piena,
sīpols,
200 gr saldā krējuma,
50 gr sviesta,
vārīta ola,
dilles,
pētersīļi,
sāls,
malti melnie pipari,
smaržīgie pipari,
garšviela zivīm.
Gatavošana:
Zivi notīra, ierīvē ar garšvielu zivīm, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Sīpolu sagriež ripiņās un apcep sviestā, pievieno sagrieztus zaļumus, smaržīgos piparus, pielej pienu un uzkarsē. Kad piens sāk virt, liek zivi un sautē 15-20 minūtes. Tad pagatavo mērci. Saldajam krējumas pievieno sagrieztas dilles, garšvielu zivīm, sāli, piparus, sīki sagrieztu olu, 30 grv sviesta un karsē.T iklīdz mērce sāk biezēt, noņem no plīts. Zivi kārto uz šķīvja, pārlej ar mērci.
Pasniedz ar klasiskajiem rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS