Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/menca-baltvina-merce/

Menca baltvīna mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
25 g sviesta
1 sasmalcinātu sīpolu
2 ½ ĒK miltu
150 g sausā baltvīna
150 g saldā krējuma
¼ TK sāls
4 mencas filejas
4 ĒK rīvēta parmezana siera
Gatavošana:
Sviestu izkausē un pievieno sīpolu, ko tur nedaudz sautē uz vājas uguns. Pamazām pievieno miltus un visu labi sajauc. Pievieno baltvīnu, saldo krējumu un vāra mērci uz vājas uguns maisot līdz tā vienmērīga. Pievieno sāli un nedaudz piparus. Zivs filejas like ietaukotā cepamā veidnē, pārlej mērci un pārkaisa rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes 225*C.
Iesūtījis:
Anita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS