Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/menca-paninas/

Menca paniņās

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg menca
4 glāzes paniņu
1 ĒK maltu sarkano piparu
1 TK kurkuma
3/4 TK ķimeņu
1/2 TK melno piparu
1 TK citronu saulas
3-4 ĒK sviesta
1/2 TK sāls
Gatavošana:
Zivīm izņem iekšas, nomazgā un nosusina. Viegli ierīvē ar keri pulveri, uzkarsē paniņās un noliek siltā vietā. Tad zivi ieliek kastrolī, aprasina ar citronu sulu, pārlej ar ūdeni, pārkaisa ar ķimenēm, ar pipariem un sautē 10 minūtes.
Zivis liek uz sasildītas paplātes, mērcei pieber sāli, pievieno citronu sulu un šo maisījumu pārlej zivīm, bet visu pārlej ar kausētu sviestu.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS