Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/mencas-galas-kotletes-ar-petersiliem/

Mencas gaļas kotletes ar pētersīļiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/20 – 25 kotletes/
500 – 700 g menca
1 sīpols
1 ola
2 ĒK skāba krējuma
2 ĒK miltu
sāls
citronpipari
zivs garšvielas
kaltēti pētersīļi
Anniņas garšvielas bez sāls
Gatavošana:
Virtuves kombainā samaļ zivi un sīpolu. Masai piesit olu, pievieno skābu krējumu, miltus, sāli, citronpiparus, garšvielas, mazliet kaltētus pētersīļus un nedaudz Anniņu bez sāls. Masu samaisa. Sakarsē kārtīgi pannu, taukvielas pēc patikas (es parasti lietoju vai nu olīveļļu vai cepamo margarīnu) un liek kotletes uz pannas. Kotletes cenšos taisīt ne lielākas, kā vienas ēdamkarotes izmērā. Tad nav jābaidās, ka kaut kas izjuks. Ātri apcep no vienas puses, tad met otrādi, pannai uzlieku vāku un uguni nogriež uz mazu liesmiņu. Zivs jau dikti ātri izcepas.
Iesūtījis:
Sanchulis

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS