Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/mencas-pirags/

Mencas pīrāgs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 menca
2 olas
nedaudz sviesta
sāls
Mīklai:
1 kg miltu
2 glāzes ūdens vai piena
30 gr rauga
2 ĒK eļlas vai margarīna
sāls.
Gatavošana:
Siltā pienā vai ūdenī iejauc raugu, miltus un iejauc mīklu, pievieno eļļu vai margarīnu un mīca, līdz mīkla nelīp pie rokām. Liek siltā vietā lai rūgst. Kad tā uzrūgusi, nospiež un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Mencu nomazgā, izķidā un apsāla. Mīklu izveltnē ovālā formā un vidū liek zivi ar visu galvu un asti. Mīklas maliņas iegriež ar nazi un sapin pīnē. Pīrāgu ieziež ar sakultu olu un liek cepeškrāsnī 220*C. Gatavu pīrāgu apsmērē ar sviestu.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS