Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/mencas-puravu-sacepums/

Mencas – puravu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 – 500 g mencas filejas
1 vidējs puravs
1 TK sāls
¼ TK melno piparu
200 g saldā krējuma
1 TK kaltēta estragona
40 g rīvēta sierra
2 olas
Gatavošana:
Zivi sagriež apmēram 2 cm biezās iegarenās šķēlītēs. Puravu noskalo un sagriež gabaliņos, izklāj cepamajā traukā. Virsū cieši vienu pie otra sakārto zivs gabaliņus. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
Samaisa krējumu ar sasmalcinātu estragonu, maisījumu pārlej zivīm. Pārkaisa ar rīvētu sieru un visu pārklāj ar labi sakultu olu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī ~ 20 - 25 minūtes. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu drāzeņu salātiem.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS