Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/mencas-risu-sacepums/

Mencas – rīsu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 - 500 gr mencas fileja
250 gr pusvārītu rīsu
100 gr Krievijas siera
2 cieti vārītas olas
250 gr tomātu mērce
½ glāze piena
Gatavošana:
Sieru sarīvē. Pusi rīvēta siera samaisa ar rīsiem, liek cepamā formā. Tad liek mencas kārtu, atkal rīsus, atkal mencu un rīsus ar sieru. Pārkaisa ar sakapātām olām. Pārlej tomātu mērci, kas sajaukta ar pienu un uzkaisa atlikušo sierra pusi. Cep 220*C 25 minūtes.
Iesūtījis:
lilita

Komentāri

zubite:
20.02.09 19:43:08

ļooooti garšīgi. tikai sanāca viena kārta rīsu un zivs. un olas nevis vārītas, bet pārlēju pāri olas un piena maisījumu.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS