Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/sautejums-suvorova-gaume/

Sautējums „Suvorova gaumē”

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 gr svaigi saldētas mencas (vai citas zivs) fileja
1000 gr zivju buljona
5-6 kartupeļi
1 sīpols
2 burkāns
150 gr sēņu (var šampinjonus)
8 TK tomātu biezeņa
2 tomāts
6 ķiploka daiviņas
4 ĒK sviesta
2 citrons
zaļumi
sāls
pipari
Gatavošana:
Zivs fileju sagriež gabalos, nedaudz apcep sviestā no abām pusēm, liek māla podiņā, pārlej ar ziva buljonu, pieliek kartupeļu šķēlītes, apceptus sīpolus, sēnes, burkānus un vāra 15-20 minūtes. Sasmalcina garšaugu zaļumus un ķiplokus, sagriež svaigu tomātus un citronus, kurus liek zupā, to pasniedzot.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS