Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/mencas-edieni/zivs-ar-tomatiem/

Zivs ar tomātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g mencas
4 tomāti
3 sīpoli
2 EK citronu sulas
sāls
pipari
zaļumi
Gatavošana:
Notīrītu zivi sagriež lielos gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem. Sīpolus pārgriež uz pusēm, saliek ar eļļu ieziestā formā un uzkaisa sāli. Uz sīpoliem izkārto zivju gabalus un šķēlēs sagrieztus tomātus.
Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40-50 minūtes. Karstu zivi pārkaisa ar zaļumiem un apslaka ar citronu sulu.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 40-50 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS