Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/pangasija/pangasija-balta-merce-un-kiplokos/

Pangasija baltā mērcē un ķiplokos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ķiploks
siers
Baltā mērce:
50 g sviesta
50 g miltu
700 ml piena
pipari
muskatrieksts
Gatavošana:
Mērce: katliņā izkausē sviestu, bet lūko, lai tas nepaliek brūns, tāpēc labāk kausēt uz ļoti mazas liesmas. Ieber miltus un ļauj tiem nedaudz apbrūnēt. Pēc tam pamazām lej klāt pienu, pieber piparus, muskatriekstu un intensīvi maisa, lai neveidojas kunkuļi. Ka masa kļuvusi krēmīga un viendabīga, lēnām lej klāt atlikušo piena daudzumu un kārtīgi izmaisa. Ļauj pienam sakarst.
Atlaidina zivi un sagriež nelielās 2 cm platās strēmelītēs. Mērcē liek zivi. Cepamo trauku iesmērē ar rīvētu ķiploku, lej mērces - zivs maisījumu un visu pārkaisa ar sieru.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C līdz gatavs.
Iesūtījis:
gija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS