Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/pangasija/pangasija-selerijas-burkanu-marinade/

Pangasija selerijas - burkānu marinādē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pangasija
milti
1 selerijas sakne
1 palieli sīpoli
4 burkāni
1 glāze ūdens
tomātu pasta
malti melnie pipari
sāls
lauru lapas
etiķis 9 %
Gatavošana:
Pangasijas fileju atlaidina, sagriež strēmelītēs, apvārta miltos un apcep karstā pannā, nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.
Gatavo marinādi: 1 selerijas sakne (uz rīves), 2 palieli sīpoli (kubiņos), 4 burkāni (uz rīves). Mazā eļļas daudzumā apcep sīpolus, klāt seleriju, burkānus, visu samaisa, pielej 1 glāzi ūdens un sautē līdz viss mīksts. Tad lej klāt tomātu pastu, piparus, sāli, lauru lapu un etiķi pēc garšas.
Liek lielā traukā kārtām: zivs, sarkanā dārzeņu mērce, zivs, mērce....līdz viss beidzies.
* vislabāk garšo 2 - 3 dienā, kad visas garšas savilkušās.
Iesūtījis:
gija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS