Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/pangasija/saldeta-pangasijas-fileja-garsvielas/

Saldēta pangasijas fileja garšvielās

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pangasija
zivju garšvielu maisījums
rozmarīns
kaltētas dilles
Vidusjūras garšvielas
vīns vai citrona sula, vai Spilvas citronu mērce
Gatavošana:
Atlaidinātu zivi liek uz cepamās plāts, pārkaisa garšvielas - speciālā zivju, tad drusku rozmarīns, kaltētas dilles un drusku no Vidusjūras garšvielām
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem, uz pannas neliek ne eļļu, ne sviestu, jo zivs tāpat trekna, reizēm uzlej nedaudz ūdens.
Cep ~ 20 minūtes. Gatavu pārslaka ar kādu vīna šļuku vai citrona sulu, vai arī Spilvas citronu mērci.
Iesūtījis:
abruks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS