Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/zandarta-edieni/noras-zandarta-fileja-ar-sarkanajam-bietem/

Noras zandarta fileja ar sarkanajām bietēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(4 personām)
4 nelielas sarkanās bietes, notīrītas un sagrieztas sīkos salmiņos
6 limetes citroni – izgrieztas “filejas”, savācot iztekošo sulu
1 ķiploks, sagriezts plānās šķēlītēs
600 g zandarta fileja
lociņi, sīki sagriezti
olīveļļa
sāls un pipari
cukurs
timiāna zariņi (pēc vēlēšanās)
Gatavošana:
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Sagatavo bietes, ķiplokus, limetes, liek uz alumīnija folijas. Pievieno limetes sulu, nedaudz piparus, cukuru, sāli un vienu šļuku olīveļļas. Foliju cieši aizloka, liek cepeškrāsnī un cep nepilnu stundu.
2. Zandartu apsāla un iepiparo, pēc vēlēšanās pieliek timiāna lapiņas. Cep karstā olīveļļā uz pannas. Filejas liek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem, apkārt kārto bietes, pārkaisa ar sakapātiem lociņiem.
Gatavošanas laiks:
~ 1 stunda
Iesūtījis:
Nora no viesu nama "Baltakmeņi"

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS