Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/zandarta-edieni/varits-zandarts/

Vārīts zandarts

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 gr zandarta,
10 gr garšsakņu,
1/8 citrona,
sāls,
garšvielas,
zaļumi.
Gatavošana:
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes (pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs. Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sviesta un olu mērci un svaigu dārzeņu salātiem.
Tādā pašā veidā vāra lašus, brekšus, līdakas un citas zivis.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS