Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie/kremi/rabarberu-mascarpones-krems/

Rabarberu - mascarpones krēms

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
100 g cukura
1 TK rīvētas apelsīna miziņas
1 ĒK svaigi spiestas citronu sulas
180 g salda krējuma
200 g Mascarpone siera
1 ĒK apelsīnu liķiera vai apelsīnu sulas
mazi trausli cepumiņi pasniegšanai
Gatavošana:
1. Rabarberus nomizo un sagriež 2 cm garos gabaliņos. Uz tīras pannas izkausē cukuru, apbrūnina, noņem no uguns.
2. Pievieno rabarberus, samaisa un, palaikam sakratot pannu, zem vāka uzkarsē uz nelielas liesmas.
3. Noņem vāku un sautē vēl ~ 5 minūtes. Pievieno apelsīna mizu, citrona sulu, iemaisa, atdzesē un noliek vēsumā.
4. Neilgi pirms pasniegšanas saputo krējumu, iecilā Mascarpone sierā, pievieno apelsīnu liķieri vai sulu. Deserta traukos kārtās liek rabarberus un siera – krējuma masu (var arī rabarberus iemaisīt siera – krējuma masā). Pasniedzot dekorē ar maziem cepumiņiem.
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS