Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie/kremi/sokolades-vanilas-krems/

Šokolādes - vaniļas krēms

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g skābā krējuma
5 ĒK cukura
½ TK vaniļas cukura
kakao pēc garšas
1 TK želatīns
Gatavošana:
Krējumu sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un kakao pēc garšas. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, izkausē, bet neuzvāra, rūpīgi iejauc krējuma masā. Liek ledusskapī uz stundu, pusotru - kamēr saželē.
Iesūtījis:
Verna

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS