Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie/tortes-bez-cepsanas/cepumu-biezpiena-torte/

Cepumu - biezpiena torte

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 pakas cepumi
1/2 kg biezpiens
1/2 kg saldais krējums
cukurs
vaniļas cukurs pēc garšas
1/2 l burciņa kāda skābena ievārījuma (upeņu neder, vislabākais ir ābolu-dzērveņu)
Gatavošana:
Kārtīgi saberž biezpienu ar cukuru un samaisa ar saputotu saldo krējumu. Tad lej bļodiņā pienu, ņem cepumus un paplāti, uz kuras taisīsi kūku. Cepumus pirmajai kārtai iemērc pienā no vienas puses un kārto ar sauso pusi uz leju, tad ievārījumu, tad apmērcētus cepumus, tad biezpiena masu (biezā slānī!), tad cepumus, ievārījumu, cepumus, biezpienu biezā slānī. Vienmēr paliek pāri krēms, ko apsmērēt kūkai apkārt.
Vēl var nopirkt bundžu persikus sīrupā. 1 ĒK želatīna iejauc ~ 100 gr sīrupa. Persikus sagriež ripās, kārto kūkai pa virsu, pārlej ar izkausētu uz atdzesētu želatīnu. Liek ledusskapī vismaz uz piecām stundām.
Iesūtījis:
matrix

Komentāri

ņamma.:
29.12.10 15:42:32

cik ml ir puskilogramā saldā krējuma?
sisic:
05.10.11 20:17:14

500ml

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS