Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/tex-mex-receptes/deserts-acteku-zelts-mango-kremzupa-ar-sokolades-cili-merci/

Deserts „Acteku zelts”. Mango krēmzupa ar šokolādes-čili mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 svaigs vai saldēts mango
Sula no ½ apelsīna (pēc vajadzības)
1 ēdk. vaniļas cukura
Mērcei:
2 ēdk. kakao
1 ēdk. silta ūdens
2 ēdk. agaves sīrupa vai medus
Šķipsniņa čili
Sīkās sēkliņas no ½ vaniļas pāksts
Gatavošana:
Sajauc mērci: kakao ar ūdeni, pievieno agaves sīrupu (vai medu) un garšvielas. Samaļ blenderī mango un cukuru; lej šķīvī, pārlej ar mērci.
Bildes:
Iesūtījis:
Dita Lase
 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS