Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/tex-mex-receptes/meksikanu-klasika-polvarones-jeb-kazu-cepumi/

Meksikāņu klasika - “Polvarones” jeb kāzu cepumi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100g sviests
150g pekanrieksti (ja nav, var aizvietot ar valriekstiem, jo tie esot līdzīgi)
1 vaniļas pāksts vai 2 tēj.k pūdercukurs ar vaniļu
4 ēd.k pūdercukurs + 100g apbēršanai
1 tēj.k kanēlis + 1 tēj.k apbēršanai
150g milti
1/2 tēj.k cepamais pulveris vai ¼ tēj.k soda
Gatavošana:
Sviestu, mīkstu, pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūdercukuru un vaniļu līdz izveidojas krēmīga masa. Riekstus apgrauzdējam, atdzisušus sablenderējam miltos. Beram klāt sviesta masai un visu saputojam. Pievienojam cepamo pulveri vai sodu, vēl samaisam ar mikseri. Pieberam izsijātus miltus. Kārtīgi izmaisam un ietinam pārtikas plēvē, liekam ledusskapī uz 20 minūtēm. Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un saplacinam. Kārtojam uz cepamās plāts. Cepam 180 grādos ap 15 minūtēm. Noņemam no plāts, kārtojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar kanēļa, pūdercukura maisījumu.
Bildes:
Iesūtījis:
Nataša Rogova
 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS