Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/tex-mex-receptes/persiku-kaisles-augla-marakujas-un-citrona-laima-saldejums/

Persiku – kaisles augļa (marakujas) un citrona – laima saldējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 olu dzeltenumi
200 g cukura
400 ml bezpiedevu jogurta
400 ml saldā krējuma
laims, citrons, persiku – marakujas ievārījums
Gatavošana:
Olu dzeltenumus kopā ar cukuru sakuļ karsta ūdens peldē līdz iespējami biezai konsistencei. Atdzesē, pievieno jogurtu un saputotu saldo krējumu. Tā ir saldējuma bāze. Dala to divās daļās. Vienai pievieno ievārījumu, otrai viena citrona un viena laima sulu, un sarīvētu laima miziņu. Atkārtoti abus maisījumus saputo, liek saldētavā sastingt, ik pa laikam apmaisot, lai salauztu ledus kristālus. Alternatīva – saldējuma gatavojamā mašīna. Garšas ziņā šie saldējumi ir tik interesanti un gardi, ka tos servē bez papildus piedevām.
Bildes:
Iesūtījis:
Inuta Šaroka
 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS