Pikantās plūmes ar sēnēm un vistas gaļu
- Sastāvdaļas:
- 2-3 porcijām vajadzēs:
8 konservētās plūmes un to sulu
5 šampinjoni
1 sīpols
1 vistas fileja
2 tējkarotes sojas mērces
sāls un pipari pēc vajadzības
2 ēdamkarotes majonēzes
2 ēdamkarotes krējuma - Gatavošana:
- Kamēr uz lēnas uguns sautē puslokos sagrieztus sīpolus, gabaliņos sagrieztu vistu un plūmes, marinē sojas mērci, sajaucot ar plūmju sulu (tā pati, kur agrāk peldēja plūmes).
Sagriež šampinjonus un pievieno sīpoliem apcepot līdz gatavībai.
Klāt pievieno vistu, plūmes ar visu marinādi, pievieno klāt majonēzi un krējumu.
Samaisa un sautē ap 1 minūti.
Pasniegt var ar makaroniem un panētu vistas fileju. - Bildes:
- Iesūtījis:
- Vladislavs Kudižs