Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/uzkodas/darzenu-un-senu-uzkodas/bulgaru-piparu-kiploku-uzkoda/

Bulgāru piparu - ķiploku uzkoda

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 – 400 g bulgāru piparu
3 – 4 daiviņas ķiploka
eļļa cepšanai
pētersīļu zaļumi
Gatavošana:
1. Piparus nomazgā, veselus uzliek uz sakarsētas pannas un eļļā apcep no abām pusēm, līdz veidojas garoziņa.
2. Pannai uzlikt vāku un uguni nogriezt uz pašu mazāko. Piparus sautē 10 – 15 minūtes.
3. Ķiplokus un pētersīļus sasmalcina. Gatavos piparus liek uz šķīvja, pārkaisa pētersīļus un ķiplokus. Var pārliet ar etiķi.
Iesūtījis:
Irmas

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS