Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/abolu-biezenzupa-ar-risiem/

Ābolu biezeņzupa ar rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 gr ābolu
5 glāzes ūdens
200 g balmaizes
citrona miziņa vai kanēlis
Gatavošana:
Ābolus (vislabāk Antonovkas), sagriež šķēlēs, attīra no sēklotnes, liek katliņā kopā ar sagrieztu baltmaizi (bez garozas), var pievienot citrona miziņu vai kanēli. Visu pārlej ar karstu ūdeni un vāra, līdz āboli ir izvārijušies. Tad izņem citrona miziņu un kanēļa gabaliņus, visu pārējo izbež caur sietu. Biezenim var pievienot cukuru. Biezeni liek katliņā, atšķaida ar ūdeni līdz vēlamajam biezumam un uzvāra. Pasniedzot šķīvi ieliek pa ēdamkarotei atsevišķi novārītu rīsu. Zupai var pievienot krējumu.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

trakais pavars:
01.06.10 18:33:56

sanaaca diezgan garshiigi ;)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS