Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/asa-abolu-biezenzupa/

Asā ābolu biezeņzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g ābolu
2 glāzes ūdens
2 EK sviesta
1 EK kviešu milti
1 EK 9 % etiķa
dilles
Gatavošana:
Skābus ābolus sagriež, attīra no sēklām, sautē viegli sāļā ūdeni, izberž caur sietu. Samaisa sviestu ar miltiem un ābolu putriņu, uzvāra, pielej etiķi, cukuru, dilles. Šo zupu var pasniegt ar grauzdētu rupjmaizi.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS