Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/avokado-kremzupa/

Avokado krēmzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 tases cāļa buljona,
1 liels,gatavs avokado,
1 tase salda krējuma,
1/4 tējkarotes ķimeņu,
1/4 tējkarotes sāls,
1/8 tējkarotes balto piparu,
2 ēdamkarotes svaiga citrona sulas.
Gatavošana:
Buljonu uzkarsē neuzvārot. Liek malā.
Avokado samaļ, pieveno sakultu krējumu. Liek buljonā kopā ar ķimenēm, sāli, baltajiem pipariem un citrona sulu. Uzvāra. Nogaršo, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

VVilks:
06.11.07 14:35:19

Šai līdzīgu recepti lasīju E.Zariņa grāmatā par pasaules tautu kulināriju.
Pats gatavojot šo zupu dažas lietas daru savādāk, jo vīriešiem jau prasās biezumi, tāpēc lieku vistas fileju - uzreiz jau vārot buljonu, bet tā kā izmantoju arī vistas buljona kubiņus, tad sāli nelieku.
Un vēl viena nianse - ķimenes pirms pievienošanas sasmalcinu - vai nu piestā vai arī uzpilinot nedaudz ūdens lai izmirkst un tad ar nazi...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS