Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/biesu-biezenzupa/

Biešu biezeņzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
800 gr ūdens
1 burkāns
selerijas gabaliņš
2-3 miltaini kartupeļi
200 gr ar etiķi marinētu biešu kubiņu(vai 2 marinētas bietes)
sāls
malti melnie pipari
50 gr skābā krējuma
Gatavošana:
Katlā uzvāra ūdeni. Dārzeņus notīra, sasmalcina nelielos kubiņos un liek vārīties. Vāra ~ 10 minūtes vai līdz dārzeņi mīksti. Dārzeņus sakuļ ar blenderi, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Beigās pievieno krējumu.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

LINDA:
10.02.09 11:18:49

KO DARA AR MARINĒTĀM BIETĀM,KAD TĀS PIEVIENO?
kalvis:
10.01.12 17:28:21

patik recepte, it iipasi ta ka ir pieminets ko dara ar bietem un cik daudz vinas ir vajadzigas!?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS