Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/biezzupa-no-pusfabrikatiem/

Biezzupa no pusfabrikātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Uz pannas apcep šampinjonu šķēlītes(lai iebrūnē).
Paralēli uzvāra kādu no sausajām sēņu biezzupām (knorr, galina blanka....knorr man labāk garšo) izmantojot nedaudz vairāk piena, kā receptē (gan proporcionāli, gan pēc daudzuma).
Biezzupai pievieno apceptos šampinjonus un, ja grib biezāku - drusku mannu.
Sasautē dārzeņus, sasmalcina, pievieno šķidrumu - buljons, piens (ja tievē) vai saldais krējums. garšvielas, protams, ja grib. Svarīgi, lai nav par šķidru.
Smalki virsū uzkaisīt kādu parmezānu, diedzētas kreses vai vismaz grauzdiņus.Sabiezināšanai var pielietot sauso kartupeļu biezeni.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS