Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/burkanu-biezzupa-ar-risiem/

Burkānu biezzupa ar rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
350 g buljona
160 g burkānu
25 g rīsu
10 g sviests
100 g piena vai 75 g saldā krējuma
1 olas dzeltenums
Gatavošana:
Burkānu sagriezt smalkās ripiņās.
Katlā ielikt sviestu un nedaudz
apcept burkānus (5-6 min), tad uzliet buljonu
(250 g), pievienot nomazgātus rīsus un vārīt uz lēnas uguns 40-45 min. Kad burkāni mīksti, tad visu sablenderē vai izberž caur sietu un pievieno atlikušo buljonu, līdz biezzupas konsistencei. Zupu uzvāra, pievieno sviestu, pienu vai saldo krējumu, garšvielas pēc garšas un vēlreiz uzvāra.
Pasniedz zupu kopā ar grauzdiņiem.
!Pienu vai saldo krējumu var aizstāt ar kausēto sieru.

Komentāri

hubsche:
18.09.06 14:12:30

Lasiiju,lasiiju sho recepti un taa arii nekur nav rakstiits,kas jaadara ar to olas dzeltenumu....?????
kristine:
13.02.08 13:48:52

olu dzeltenums japievieno klat pienam. garsigi,nupat uztaisiju

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS