Burkānu un brokoļu krēmzupa
- Sastāvdaļas:
- 500 g burkāni,
500 g brokoļi,
1 l buljons,
100 g saldais krējums,
cukurs,
kajenas pipari,
citrona sula,
sāls,
sviests apcepšanai
- Gatavošana:
- Burkānus un brokoļus sīki sagriež, katru atsevišķi apcep sviestā un pielej buljonu tā, lai dārzeņi būtu pārsegti. Dārzeņus sautē mīkstus, burkāniem pieliek šķipsniņu cukura. Izberž caur sietu un sakuļ biezenī. Pielej buljonu līdz krēmveida konsistencei. Uzkarsē un pievieno krējumu, citrona sulu, garšvielas. Uzmanīgi abas zupas lej blakus uz šķīvja.
- Iesūtījis:
- materiāli no www.calis.lv arhīva
Komentāri
Nav komentāruMans komentārs: