Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/burkanu-un-brokolu-kremzupa/

Burkānu un brokoļu krēmzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g burkāni,
500 g brokoļi,
1 l buljons,
100 g saldais krējums,
cukurs,
kajenas pipari,
citrona sula,
sāls,
sviests apcepšanai
Gatavošana:
Burkānus un brokoļus sīki sagriež, katru atsevišķi apcep sviestā un pielej buljonu tā, lai dārzeņi būtu pārsegti. Dārzeņus sautē mīkstus, burkāniem pieliek šķipsniņu cukura. Izberž caur sietu un sakuļ biezenī. Pielej buljonu līdz krēmveida konsistencei. Uzkarsē un pievieno krējumu, citrona sulu, garšvielas. Uzmanīgi abas zupas lej blakus uz šķīvja.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS