Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/darzenu-parmezana-biezzupa/

Dārzeņu - parmezāna biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
dārzeņi
buljons, piens vai saldais krējums
garšvielas
parmezāns
kreses vai graudziņi
Gatavošana:
Sasautē dārzeņus, sasmalcina, pievieno šķidrumu - buljons, piens (ja tievē) vai saldais krējums. Garšvielas, protams, ja grib. Svarīgi, lai nav par šķidru. Virsū uzkaisīt kādu parmezānu, diedzētas kreses vai vismaz grauzdiņus.
* šīm zupām labi, ka var salikt dārzeņus, ko parasti neēd. Piemēram, puse var būt puravi.
Iesūtījis:
Taiga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS