Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/jamie-oliver-tomatu-zupa/

Jamie Oliver tomātu zupa

Nav pārāk ātri pagatavojama, bet tieši tas, ka lēni, dod ļoti labu garšu.

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 sīpols sagriezts
1 ķiploka daiva sagriezta
1 burkāns, sarīvēts
sauja svaiga bazilika, kātiņi sagriezti, lapas saplūkātas
6 ĒK saldā krējuma
1 TK sarkanvīna etiķa
2 olu dzeltenumi (es nelieku)
1 kg tomātu
1 litrs vistas vai dārzeņu buljona
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Sīpolu, ķiploku, burkānu, baziliku liek katliņā ar pāris ēdamkarotēm uzkarsētas olīveļļas, uzliek vāku, tur uz mazas uguns 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Tikmēr traukā samaisa krējumu, etiķi un olu dzeltenumus. Noņem tomātiem mizu, sagriež un liek klāt tam, kas katliņā. Pievieno buljonu un visu karsē vēl 20 minūtes. Noņem no uguns, visu sablenderē, uzkarsē vēlreiz, pieliek sāli un piparus. Pirms pasniegšanas iemaisa ar olu un etiķi samaisīto krējumu, vairs uz uguns neliek.
Iesūtījis:
Evita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS