Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/jera-galas-biezzupa/

Jēra gaļas biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 gr jēra kakla gaļas
2 ēdamkarotes olīveļļas
4 daiviņas ķiploku
2 sīpoli
2 burkāni
2 tases sarkanvīna
1 tējkarote rozmarīna
1/2 tējkarote piparmētru
2 tases spinātu
1/2 tase kuskusa
Gatavošana:
Čuguna katlā karstā eļļā apbrūnina nelielos gabaliņos sagrieztu jēra gaļu. Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus un ķiplokus.P ārlej sarkanvīnu un nedaudz pasautē. Pielej ūdeni un vāra 1.5 stundas. Gatavo gaļu atbrīvo no kauliem un saliek atpakaļ buljonā. Pievieno spinātus, piparmētru, rozmarīnu, 5 minūtes pirms vārīšanās beigām pieber kuskusu.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS