Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kabacu-bazilika-zupa/

Kabaču - bazilika zupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kabači, sagriezti palielos gabalos
1 vidējs sīpols
2 ķiploka daiviņas
4 ĒK olīveļļa
3/4 - 1 litrs dārzeņu buljons
neliela bazilika buntīte
Gatavošana:
Katlā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Eļļā apcep sīpolu un ķiploku, līdz tie caurspīdīgi (~ 5 minūtes). Pievieno kabačus, 1 TK sāls un pasautē vēl 5 minūtes, tad pielej buljonu vai ūdeni. Vāra ~ 15 minūtes. Sablenderē. Pievieno sīki sakapātu baziliku, piparus un sāli pēc garšas. Vēlreiz uzkarsē, kas sāk burbuļot, ņem nost no uguns un pasniedz.
* viegla un garšīga vasaras zupiņa. Man vislabāk garšo, tā kā rakstīts receptē, bet var pievienot arī saldo krējumu vai kausēto sieru, lai sātīgāka.
Iesūtījis:
Mafalda
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

lishas... :):
23.08.09 15:01:02

Šī ir mana mīļākā recepte. Iesako nogaršot.
domiigaa...:
01.08.11 12:26:21

Fantastiski, paldies par šo recepti, jo ir tik garšīgi, galvenais ātri, sātīgi un veselīgi!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS