Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kabacu-kremzupa/

Kabaču krēmzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(3 personām )

1 kg kabaču;
2 glāzes piena;
2 ēdk miltu;
5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles;
1 bazilika zariņš;
3 ēdk. augu eļļas vai olīveļļas;
Gatavošana:
1)Sagatavo dārzeņus. Kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
2)Vāri zupu. Sarīvētos kabačus ieliec katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāri uz vidēja uguns 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāri vēl 2 minūtes.
3)Pasniedz. Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Gatavošanas laiks:
15 minūtes
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS