Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kartupelu-biezenzupa/

Kartupeļu biezeņzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g sviesta
500 g kartupeļu
100 g sīpolu
500 g vistas buljona
saldais krējums
sāls
lauru lapa
maltie pipari
olas dzeltenums
Gatavošana:
Katlā izkausē sviestu, ieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sīpolus, nosedz ar vāku, ik pa laikam apmaisot, sautē. Kad sīpoli kļūst zeltaini brūni, pievieno buljonu, sāli, lauru lapu, piparus un vāra uz lēnas uguns gatavu. Tad izņem lauru lapu un dārzeņus izberž caur sietu (var sablenderēt blenderī). Iegūto biezeni liek katlā ar buljonu, pielej saldo krējumu, kas sakults ar olas dzeltenumu, uzvāra, pieliek sāli un piparus pēc garšas.

Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Martha:
29.06.09 20:42:06

Vai to olu jēlu vai vārītu jāliek?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS